in

Final Fantasy 15 dobit će barem još četiri nova DLC-a

Kupili ste Royal Edition Final Fantasyja 15 i mislite da ste gotovo s pričom te igre? U krivu ste – nove epizode s likovima dolazit će i 2019. godine.

Kad neka igra dobije svoje GOTY / Definitive / Royale izdanje, standardna je praksa da developer zaključuje razvoj iste te prelazi na novi projekt. Takva praksa ipak nije standardna u slučaju Final Fantasyja 15 koji će dodatne sadržaje dobivati i u 2019. godini.

Naime, Square Enix je najavio kako će iduće godine FFXV dobiti četiri nove epizode, dok će ovoga ljeta Comrades mod postati zasebna igra.

Četiri dodatne epizode bit će orijentirane na pojedine likove – Ardyn, Aranea, Lunafreya te Noctis. Njihove priče zaključit će kompletnu radnju Final Fantasyja 15, a završetak Noctisove epizode također će poslužiti kao veliko alternativno finale, odnosno drugačiji kraj za čitavu priču.

Što se tiče specifično PC verzije, ona će dobiti editor do kraja 2018. pa će fanovi moći izrađivati hrpu dodatnih sadržaja i nakon 2019. godine, a kao primjer istih prikazana je simulacija golfa unutar same igre.

(HCL)