in

Kreatori Dying Lighta istražuju kakvog lika igrači žele za Dying Light 3

Dying Light 2 Stay Human danas dobiva značajno ažuriranje koje poboljšava fiziku u borbi te dodaje transmog sustav za opremu. No, ovih se dana neplanirano raspravlja o Dying Lightu 3 koji nije ni najavljen. Razlog za to je naoko bezazlena anketa na Twitteru u kojoj je jedan zaposlenik Techlanda pitao fanove kakvog bi protagonista željeli vidjeti u sljedećoj igri.

Anketa je u međuvremenu završila, a od skoro 6000 igrača koji su ostavili glas, najviše ih je izrazilo želju igrati kao agent organizacije GRE.  Čisto da se podsjetimo, u toj ulozi bio je protagonist prve igre i njezine ekspanzije The Following. U drugoj smo igri igrali kao Aiden Caldwell koji je pripadao frakciji Pilgrims – onoj koja je u anketi dobila uvjerljivo najmanji broj glasova.

Kako naglašava i sam developer, ova anketa nije najava za Dying Light 3. Ako se vodimo dosadašnjom praksom ekipe iz Techlanda, na treći dio ove zombi makljaže ne trebamo računati barem još nekoliko godina. Do tada, vani je novi Gut Feeling update za dvojku.