in

Crash Team Rumble dobio je cijenu i datum izlaska

U međuvremenu su objavljeni termini izlaska i beta testa za Crash Team Rumble. Punu verziju igre igrat ćemo od 20. 6. ove godine na PlayStation 4 i 5, te Xbox One i Series konzolama. Igra će koštati 30 eura.

Prethodno tome moći ćete sudjelovati u zatvorenom beta testiranju od 20. do 24. 4., ali samo ako kupite, tj. naručite igru do tada. U beta testiranju bit će dostupno petero likova (Crash, Coco, Neo Cortex, Tawna i Dingodile), a igrat će se na tri mape.

Nova igra iz svijeta Crasha Bandicoota bit će multiplayer naslov u stilu nekadašnjeg Crash Basha. Od službene najave prije tri mjeseca o igri nismo vidjeli ništa konkretno. No, to će se uskoro promijeniti jer je netko prijevremeno podijelio kratku snimku gameplaya iz Crash Team Rumble.

Poluminutna snimka prikazuje isječak iz meča s osnovnim mehanikama gameplaya koje uključuju skupljanje voća, izbjegavanje protivnika te naravno – razbijanje kutija. Iz ovog kratkog prikaza doznali smo kako će igra imati svojevrsnog komentatora, odnosno glas koji će komentirati što se događa u samom meču. Čini se također kako će igra koristiti glazbenu podlogu iz dosadašnjih Crash igara.

Prema snimci iz ovoga meča, vidljivo je da je uvjet za pobjedu u meču skupljenih 2000 wumpa voćaka. Po završetku meča igra ističe igrača koji je najviše doprinio pobjedi, odnosno ostvario najbolji rezultat. Evo kako to izgleda: