in

Steam ima novu najtraženiju igru – horor s ljudožderima

Kontroverzna igra The Day Before, koju je u jednom trenutku najviše korisnika Steama imalo na listi želja, netragom je nestala sa Steama. Na vrhu tzv. wishliste neko je vrijeme bio Hogwarts Legacy, a kako je igra sada izašla i mnogi su ju igrači nabavili odmah prvoga dana, tako je na vrh wishliste zasjeo drugi naslov – znanstveno-fantastični ep Starfield. Međutim, Starfieldova vladavina ipak nije dugo trajala.

Nakon ovog vikenda najtraženija igra na Steamu je Sons of the Forest, horor avantura preživljavanja na otoku s kanibalima. Prvi je The Forest bio uspješan upravo među PC publikom pa ovakav rezultat zapravo ne čudi.

Ipak, zanimljivo je da je Sons of the Forest skočio na vrh liste nakon što je objavljeno kako igra ovoga mjeseca neće biti lansirana u 1.0 verziji. Iako se može reći kako je developer radije odlučio lansirati nedovršenu i nepotpunu verziju igre nego ju još jednom odgoditi, čini se da fanovi nisu zamjerili taj potez. Baš suprotno – još se više ljudi zainteresiralo za igru otkako je otkriveno da će biti early access naslov.