in

Sve su prilike da nam uskoro dolazi Warcraft III Remastered!

Blizzard je Warcraftu III dodao podršku za široke ekrane, 24 igrača, napravio je balans među herojima i njihovim sposobnostima i uvodi polako eksperimentalne modove ….

Prošle godine je Blizzard odlučio iznenaditi sve fanove StarCrafta. Ne samo da su ponovno pustili na tržište remasteriranu verziju StarCrafta, nego su je dali igračima potpuno besplatno!

Prije par dana Blizzard je pustio van veliki patch za Warcraft III i sada svi očekuju da će napraviti isto što i sa StarCraftom – da će pustiti uskoro van besplatnu “remastered” verziju.

Ovaj patch, odnosno zakrpa, diže verziju igre na 1.29 i nalazi se na Warcraft III PTR (Public test realm) serverima. Kao što kaže patch notes, ova zakrpa donosi podršku za velike i široke ekrane, mnogo dorada na herojima kako bi bili balansirani, te eksperimentalni mode za 24 igrača i još mnogo toga. Pogledajte i sami što se sve tu nalazi.

Također, tu je i nekoliko bug fixeva, mogućnost kreiranja klanova, podrška za Mac klijent na OS X-u 10.11, piše Pcchip.hr.

Patch je zapravo prilika da Blizzard pozove igrače da zajedno proslave godišnjicu Warcrafta, te friendly matcheve koji će se održavati 27. i 28. veljače diljem svijeta, te u Blizzardovom HQ-u. Čak ćete prijenos tih mečeva moći gledati na Twitchu.

Ono što nam je privuklo pažnju je ipak izjava jednog od su-osnivača Blizzarda Franka Pearcea iz studenog prošle godine. On je tada izjavio da se sigurno Warcraft i Warcraft II neće ponovno izdavati jer ih danas ne bi bilo zabavno za igrati (op.a. s time se mnogi Warcraft fanovi ne bi složili), ali je trojku izostavio. Trojka bi ipak mogla biti remasterirana, mogla bi dobiti podršku za 4K kao što bi mogao i StarCraft te bi ju svi zajedno mogli ponovno zaigrati. Nadamo se da će Remaster edicija uskoro ugledati svjetlo dana.