in

Četiri nova automobila stigla u igru Gran Turismo 7

Novi mjesečni update donio je iznenađenje za ljubitelje igre Gran Turismo 7.

Riječ je o updateu 1.25, koji donosi četiri nova automobila uključujući dva Nissana, Mazdu Roadster i Maserati Merak. Pored toga, igračima su dostupne i dvije nove lokacije za fotografisanje.

U Gran Turismo 7 su stigli Nissan GT-R NISMO GT3, Nissan Skyline 2000GT-R, Mazda Roadster NR-A i Maserati Merak SS. Dok su tri automobila bila dio prethodnih Gran Turismo naslova, ovo je prvo pojavljivanje za klasični Maserati. Merak SS ima V6 motor koji razvija 218 KS.

Što se tiče Mazde, to nije obična peta generacija modela MX-5 s naljepnicama, nego je riječ o sportskom automobilu fokusiranom na stazu i s modifikacijama koje ga čine boljim od fabričkog. One uključuju veće kočnice, veći hladnjak, prilagodljivi Bilstein ovjes i drugo.

Nissan GT-R NISMO GT3 iz 2018. godine je također modificiran, povećana je krutost, hladnjaci su repozicionirani kao i međuhladnjaci za bolje performanse.

Nissan Skyline 2000GT-R iz 1973. godine se vraća u franšizu, a pokreće ga S20 6-cilindrični motor. Ima diskove na sva četiri točka i bio je ispred svog vremena. Proizvedeno je samo 197 primjeraka ove verzije, koja je sada dostupna milionima igrača.