in

Sniper Ghost Warrior 3 došao do milion prodanih primjeraka

Sniper: Ghost Warrior još je jednom potvrdio svoj uspjeh dosezanjem milionske prodaje s trećim dijelom kojem niko nije davao previše šansi.

Neki se igrači neće složiti s time da je Sniper Ghost Warrior 3 bio jedna od lošijih igara 2017. godine. Stoji činjenica da je definitivno bio jedna od najlošije ocijenjenih, pogotovo ako gledamo malo skuplje projekte. Uz učitavanja koja su na konzolama znala potrajati čitavih pet minuta, multiplayer komponentu koja nije na vrijeme uvrštena u igru, i sami tvorci SGW-a 3 složili su se kako su uzeli zalogaj kojega nisu bili spremni sažvakati.

Ko riskira taj i profitira, a ekipa CI Gamesa je na kraju ipak zaradila od dotične igre. U deset mjeseci prodano je više od milion primjeraka SGW-a 3, što je stvorilo pozitivan balans za studio. Nakon što su prošle godine morali smanjiti broj radnika, uspjeli su osigurati osam miliona eura novih investicija te se nadaju svijetloj budućnosti. S obzirom na milionsku naknadu u sve tri igre, nikoga ne bi iznenadilo da je Sniper Ghost Warrior i dalje dio te budućnosti.