in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nakon samo 30 minuta ugašen specijalni Battlefield događaj

Gaming

DICE je bio prinuđen da ukine ograničeni Battlefield 2042 događaj – The Liquidators – manje od sat vremena nakon što je krenuo. Razlog su ozbiljni bagovi.

Događaj je krenuo rano jutros, a nakon nešto više od pola sata DICE je učio da ne funkcioniše sistem nagrađivanja progresije i ugasio ga. Ispod je zvanična objava sa Twitter-a.

DICE ipak ima dobre vijesti jer su u nastavku objave napisali da planiraju da vrate The Liquidators kasnije u toku dana. Igrači će izgleda brzo moći da probaju novi Tactical Conquest mod, nove misije i osvoje nove nagrade.

Battlefield 2042 se i dalje nalazi u blatu do guše jer ažuriranja i popravke ne stižu dovoljno brzo da zadrže i ovo malo igrača koji se nalaze u igri. Često se na Steam-u može vidjeti da više ljudi igra Battlefield 1, 4 i 5, a lista za refundiranje igre je prikupila čak preko 230.000 potpisa, prenosi iGN.

Velika je vjerovatnoća da će novi Call of Duty popuniti rupu koja je ostavio Battlefield u FPS žanru, tako da ovoj igri nije ostalo mnogo vremena da vrati igrače.