in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Uskoro stiže na PC, PS5 i Xbox Series X/S konzole: Dead Space Remake 20€ skuplji na konzolama nego na PC-u

Povećane cijene

Dead Space Remake će stići na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole sljedeće godine u januaru, a prednarudžbe su sada već dostupne za fanove ovog horor serijala. Naime, postoji jedna velika razlika između tih verzija, a u pitanju je njihova cijena.

Dok PC igrači mogu nabaviti svoj primjerak za 59,99€, igrači na spomenutim konzolama će morati nadodati čak 20€ više za svoj primjerak. To znači da je Deluxe verzija igre na Steamu još uvijek jeftinija od standardne verzije na konzolama, navodi Gameperspectives.

U pitanju je remake hvaljene horor igre iz 2008. godine pod istim imenom koja je u svoje vrijeme pobrala hrpu nagrada u kategorijama za animaciju, osvjetljenje i zvučne efekte, ali i niz pozitivnih ocjena od recenzenata i igrača. Ovaj remake napravljen je u potpunosti ispočetka uz pomoć Frostbitea – enginea s kojim su napravljene kao što su Battlefield 2042, Star Wars: Squadrons i Need for Speed Heat.

Što se tiče same priče, ona ostaje ista kao i u originalu što znači da ponovno pratimo događaje na Ishimuri gdje se Isaac mora boriti protiv Necromorphsa, ali i iskorištavati svoje inženjerske vještine kako bi preživio.