in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Oktobarske ‘besplatne’ igre s Amazon Prime Gamingom su procurile

Uključeni su Fallout 76, Middle-earth Shadow of War i Total War: Warhammer II

Čini se da je procurila sljedeća serija ‘besplatnih’ naslova koji će biti ponuđeni članovima Amazon Prime Gaminga.

Prema vrlo pouzdanom Dealabs korisniku i leakeru billbil-kunu, oktobarska linija Prime Gaming uključivat će sedam besplatnih naslova.

Navodno uključuju Fallout 76, Middle-earth: Shadow of War i Total War: Warhammer II, prenosi VGC.

Potpuni popis igara koje navodno dolaze na Amazon Prime Gaming u oktobru je sljedeći:

  • Fallout 76
  • Middle-earth: Shadow of War
  • Total War: Warhammer II
  • Glass Masquerade
  • Loom
  • Hero’s Hour
  • Horace

Prime Gaming, koji je uključen u pretplatu na Amazon Prime, nudi članovima nove PC naslove za čuvanje i ekskluzivni sadržaj u igri svakog mjeseca.

Ponuda besplatnih igara za septembar 2022., koja je još uvijek dostupna za preuzimanje u vrijeme pisanja, uključuje Assassin’s Creed Origins, Football Manager 2022, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Dig, Defend the Rook, We the Revolution, Castle on Obala i Riječ zakona:

Amazon Prime Gaming također je u septembru ponudio besplatne sadržaje unutar igre za naslove uključujući Apex Legends, Call of Duty Warzone, Destiny 2, The Elder Scrolls Online, World of Tanks, Valorant i New World.

Prema Amazonu, 2021. godine Prime Gaming ponudio je članovima više od 100 besplatnih igara i više od 675 ponuda sadržaja unutar igre. Josh Dodson, voditelj poslovnog razvoja i operacija u Prime Gamingu, rekao je za VentureBeat da ovaj sadržaj ima više od 21.600 dolara vrijednosti po članu Prime.

Prošle godine Amazon je rekao da su Prime članovi zatražili više od 80 miliona besplatnih igara i više od 420 miliona ponuda.