in

Season pass za Far Cry 5 donosi remaster Far Cryja 3

Ubisoft je otkrio šta čeka one koji se za Far Cry 5 odluče izdvojiti 90 eura. Uz tri vrlo zanimljiva DLC paketa čeka ih i kompletni Far Cry 3.

Far Cry 5 jedna od najiščekivanijih igara 2018. godine i mnogim igračima bit će dovoljan sam po sebi, u standardnom izdanju za 60 eura. Međutim, Ubisoft je za tu igru pripremio jedan od boljih Season Pass paketa koje smo do sada imali prilike vidjeti. Za dodatnih 30 eura, vlasnici Far Cryja 5 dobit će tri DLC paketa, ali i Far Cry 3: Classic Edition.

Vjerujemo da vam je ovaj FC3 Classic Edition zapeo za oko pa idemo prvo otkriti o čemu je tu riječ. Radi se o svojevrsnom remasteru kultne igre za PS4 i XBOX konzole. Shvatite taj remaster uvjetno jer nisu najavljene neke velike grafičke izmjene ni poboljšanja, ali definitivno računajte da će izgledati bolje nego što je izgledao na PS3 i PS4 konzolama. Classic Edition na PC-u neće postojati jer je to u suštini osnovni FC3, samo bez multiplayer komponente i DLC paketa. Uglavnom, FC3 Classic Edition naći će se u sklopu Season Passa, no moći će se kupiti i odvojeno na ljeto ove godine.

Glavno jelo Season Passa ipak su tri unikatna DLC paketa ili bolje rečeno lude avanture po uzoru na spin-off naslov Blood Dragon. Prva se zove Dead Living Zombies i naslov vam tu govori sve. Trebao bi to biti horde mode inspiriran filmovima B produkcije. Drugi DLC bit će Hours of Darkness koji će igrače odvesti u Vijetnam i suprotstaviti vojnicima Viet Conga. Treće proširenje vodi na Mars te će igrače suprotstaviti s insektoidima na tom crvenom planetu.

Svi ovi DLC paketi moći će se kupiti i zasebno po nešto višoj cijeni. Season Pass će također biti dostupan i u sklopu Gold izdanja Far Cryja 5 za 90 eura.

Konačno, nevezano za dodatne sadržaje, Ubisoft je izbacio i novi trailer za igru u pitanju, a njega vam prenosimo u nastavku.