in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Cyberpunk 2077 stream će otkriti šta je sljedeće za igru

Obožavaoci se nadaju da će sutra vidjeti vijesti o novoj ekspanziji

Sljedeći Night City Wire stream će nam pokazati šta je na horizontu za Cyberpunk 2077 i saznat ćemo više o predstojećoj animiranoj seriji, Cyberpunk: Edgerunners. Izgleda da će se i nešto iz serije naći u igri.

Stream počinje 6. septembra od 17:00 CET, a najava je došla i sa kratkim tizerom koji je možda otkrio nekoliko detalja.

Video prikazuje glavnog karaktera V sa novom jaknom, ali ovo nije obična jakna. U pitanju je ista ona koju možemo videti u predstojećoj seriji Edgerunners. Ovo može signalizirati da ćemo vidjeti dodatne misije ili priče u igri, koje se vezuju za Edgerunners. Cyberpunk 2077 zajednica je uveliko krenula da spekuliše šta će biti prikazano.

“NG+, Transmog, nova odijela, novo vozilo za 1.6,” spekuliše jedan korisnika sa Reddit-a LaFleur90.

“Možda i neke informacije o sljedećoj ekspanziji ako budemo imali sreće. Ali smanjite vaša očekivanja.”

Prva Cyberpunk 2077 ekspanzija neće biti objavljena do 2023. godine, tako da su šanse da ćemo nešto konkretno vidjeti skoro nikakve. Realnije izgleda da će biti riječi o 1.6 update-u, ali šta to uključuje ostaje da se vidi. Neki igrači se ipak ne uzbuđuju previše, prenosi IGN.

“Da li su svi spremni za novu jaknu, manje UI izmene i alternativni izgled Delamain-a koji će ga učiniti da liči na Max Headroom-a?”, rekao je Reddit korisnik ThisIsTheNewSleeve.