in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Čini se da će skinovi sa Fortnite tematikom doći u Destiny 2

Omega, Crni vitez i Drift će se uskoro pridružiti Destiny 2

Kako je na Twitteru objavio Destiny dataminer Ginsor, pronađena je slika koja prikazuje klasične Fornite skinove u Destiny 2. Čini se da je slika marketinški materijal koji je rano otkriven.

Skinovi uključuju kožu Crnog viteza za klasu Titan, Skin Drifta za Warlocka i Omega skin za Lovca. Svaki od ovih skinova napravljen je po uzoru na kultne Fortnite skinove iz ranih sezona igre.

Nisu dostupne nikakve informacije o tome kako doći do skinova, međutim, vjerovatno je da će crossover ići u oba smjera, a neki Fortnite danamineri sugeriraju da bi se Destiny skinovi mogli pojaviti u igri.

Bungie će otkriti buduće planove za Destiny 2 tokom prezentacije proizvoda krajem avgusta.

Destiny 2 showcase će se održati sutra, 23. avgusta, skoro tačno godinu dana od dana kada je studio održao sličan događaj.

Sljedeće proširenje igre će biti Lightfall. Nakon toga slijedi još jedno nenajavljeno poglavlje, za koje Bungie kaže da će u potpunosti završiti svoju prvu sagu o Destinyju.

Proizvođač PlayStationa Sony Interactive Entertainment objavio je ranije ovog mjeseca da je završio kupovinu Bungiea vrijednog 3,6 milijardi dolara.

Studio navodno radi na novoj igrici Destiny za mobilne uređaje u partnerstvu sa kineskim tehnološkim i igračkim gigantom NetEase, koji je uložio 100 miliona dolara kako bi postao manjinski dioničar u studiju Bellevue u Washingtonu 2018, prenosi VGC.