in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Programeri popularnog naslova “Diablo 4” ponovili da igra neće biti “plati za pobjedu”

Samo se kozmetički predmeti mogu kupiti pravim novcem, obećava Blizzard

Direktor Diabla 4 i pomoćni direktor igre ponovno su naglasili da igrači neće moći trošiti pravi novac za nadogradnju sposobnosti svojih likova.

U novom ‘tromjesečnom ažuriranju’ na web stranici Blizzarda, direktor igre Joe Shely predstavio je funkcije servisa igre uživo, ponajviše njen Seasons mod, u kojem igrači svake sezone počinju ispočetka s novim likom.

“Da biste igrali u novoj sezoni, stvorit ćete svježi lik i iskusiti nove sezonske opcije i sadržaj dok napredujete uz druge igrače”, objasnila je Shely.

“Ovo, zajedno s ograničavanjem paragon bodova u Diablu IV, osigurava da vaš trud i vještina, mjereno i spretnošću i teoretskom izradom, određuju koliko moćan postaje vaš lik. Također omogućuje sudjelovanje igračima koji su propustili prošlu sezonu. Dizajn ove sezone zahtijeva da svi izvori snage likova dolaze iz igranja igre, tako da nećete moći platiti snagu u Diablu IV.”

To je ponovio pomoćnik direktora igre Joe Piepiora, koji je detaljnije govorio o sezonskim propusnicama igre.

“Sezonska propusnica ima i besplatne nagrade (kozmetika, premium valuta i poboljšanja igranja) i plaćene nagrade (samo kozmetika i premium valuta).”

Premium valuta se troši u trgovini unutar igre i može se koristiti samo za kupovinu kozmetičkih artikala, što znači da plaćena verzija Season Passa igračima daje samo kozmetičke artikle, a ne poboljšanja igranja.

Diablo Immortal objavljen je 2. juna na iOS-u i Androidu, te kao otvorena beta verzija na PC-u, ali je brzo doživio negativan prijem zbog velikog fokusa na mikrotransakcije.

U junu je Diablo Immortal dobio sumnjivu čast da ima najnižu ocjenu korisnika u historiju Metacritica.

Ovo uključuje izvještaj objavljen u danima lansiranja igre, a isti navodi da bi potpuna nadogradnja lika u igri mogla koštati igrače do 110.000 dolara, prenosi VGC.