in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Dobre vijesti stigle za potencijalne kupce Galaxy S23 Ultra telefona

Samsung Galaxy S23 Ultra stići će kao nasljednik Galaxy S22 Ultra telefona. Najnovije informacije koje se tiču ovog telefona obradovat će njegove potencijalne kupce

Samsung je u prvoj polovini ovog mjeseca održao drugi Galaxy Unpacked događaj u ovoj godini i time je južnokorejska kompanija kompletirala predstavljanje flagship telefona za 2022. godinu.

U tom smislu, sljedeći flagship telefoni iz Samsunga stići će početkom sljedeće godine i to u vidu modela iz Galaxy S23 serije. Sada saznajemo i nove detalje o njoj, tačnije o Galaxy S23 Ultra telefonu.

Samsung Galaxy S23 Ultra stići će kao nasljednik Galaxy S22 Ultra telefona. Najnovije informacije koje se tiču ovog telefona obradovat će njegove potencijalne kupce.

Naime, navodi se da će Samsung Galaxy S23 Ultra stići sa Qualcommovim 3D Sonic Mac senzorom za skeniranje otiska prsta, što će biti napredak u odnosu na onaj koji se nalazi na Galaxy S22 Ultra telefonu.

Naprijed pomenuti senzor može se pohvaliti još većom brzinom u odnosu na prethodnika, ali i većom površinom skeniranja. Ovaj senzor već korite Vivo X80 Pro i iQOO 9 Pro i recenzenti su bili impresionirani preciznošću i brzinom skenera otiska prsta na ovim telefonima.

Kada je riječ o ostala dva modela, nije jasno hoće li i oni dobiti novi senzor otiska prsta ili će on biti ekskluzivan samo za Galaxy S23 Ultra.

U zadnje vrijeme bilo je još nekih glasina koje se tiču specifikacija Galaxy S23 Ultra telefona. Tako je nedavno poznati leaker Ice Universe naveo da će Samsung predstaviti i svoj treći senzor kamere od 200 MP za pametne telefone i da će on biti implementiran u Samsung Galaxy S23 Ultra telefon.

On navodi da će naziv senzora biti Samsung ISOCELL HP2, unatoč činjenici što već postoji ISOCELL HP3 senzor kamere, prenosi GSMArena.