in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Apex Legends Hunted ažuriranje je sada dostupno i donosi novu legendu!

Apex Legends sezona 14 također će donijeti dugo traženo povećanje ograničenja razine

Apex Legends: Hunted, najnovije ažuriranje za Respawnovu besplatnu pucačinu, sada je konačno dostupno.

Ažuriranje dodaje Vantage, novu legendu koja se fokusira na borbu na daljinu. U igru ​​je također dodano povećanje limita razine. Nove zarađene razine će nagraditi igrače Legends tokenima i Apex paketima.

Hunted Battle Pass sadrži novi muzički paket, ekrane za učitavanje, emocije, okvire bannera i privjeske za oružje, a po prvi put se određeni izazovi sada mogu dovršiti u načinu rada po izboru igrača, što im daje fleksibilnost da dovrše Battle Pass .

“Vantage je sve naučio na teži način. Rođena od nepravedno osuđene kriminalne osobe koja ju je rodila sama na neplodnom ledenom planetu Págos, Vantage može prebroditi svaku oluju”, stoji u opisu koji je objavio Respawn.

“U društvu samo svoje male krilate družice Echo i prisiljena živjeti od neprijateljske zemlje, postala je ultimativni stručnjak za preživljavanje i vješt strijelac. Upoznajte najmlađu osobu koja se pridružila Apex Gamesu.”

Karta Kings Canyona također je doživjela značajne promjene. Nova zanimljiva tačka (POI) pod nazivom Relic, dodaje veliku kopnenu masu u području koje je prije bilo poznato kao Grad lobanja prije njegovog uništenja u 5. sezoni, plus vizualnu nadogradnju karte, navodi VGC.

Tokom nedavnog panela za razvojne programere Apex Legends kojem je prisustvovao VGC, glavni dizajner razine Jeff Shaw rekao je da Respawn ima novi holistički pristup ažuriranju mapa.

“Jedna od najvećih promjena koje smo napravili jest da smo stvarno povećali kopnenu masu kako bismo poboljšali tok i tempo karte, tako da tu Relic stupa na scenu”, rekao je Shaw, koji se nada da će vratiti “nešto od klasične igre Kings Canyona koje ljudi vole i nedostaju”.