in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Skriveni način rada za “2 igrača” u Super Punch-Outu otkriven je nakon 28 godina!

Šifra za varanje omogućuje drugom igraču da kontrolira protivnika Little Maca

Cheat kod je otkriven u SNES igrici Super Punch-Out!! što omogućuje da se dva igrača bore jedan protiv drugog.

Punch-out!! Serija je gotovo u potpunosti samo za jednog igrača, s iznimkom Punch-Out!! Game & Watch i načina rada za dva igrača u Wii remakeu.

Međutim, Twitter račun Unlisted Cheats, koji pokušava otkriti nove šifre u retro igrama, otkrio je dva nova koda za SNES naslov Super Punch-Out!!, uključujući onaj koji u biti dodaje način rada za dva igrača. Potvrđeno je da oba koda rade ne samo na originalnom ulošku, već i u aplikaciji SNES na Nintendo Switch Online i mini konzoli SNES Classic Edition.

Prvi cheat omogućuje igračima da izaberu protivnika kojeg žele, čak i one koji su zaključani na početku igre.

Na naslovnom ekranu, ako igrači drže Y i R na drugom kontroleru, a zatim pritisnu A ili Start na prvom kontroleru, bit će im prikazan ekran sa svih 16 protivnika na izbor.

Iz ovog izbornika, na ekranu s informacijama o liku, ako igrači drže B i Y na drugoj kontrolnoj tipki i pritisnu A ili Start na prvoj kontrolnoj tipki, protivnikom se sada može upravljati drugom kontrolnom tipkom.

Kako navodi VGC, vjerovatno je da su ovi kodovi dodani u svrhu testiranja grešaka, omogućujući QA osoblju da brzo odaberu protivnika (umjesto da ga moraju otključati), zatim aktivira njihove poteze i posebne sposobnosti po želji kako bi mogli testirati radi li sve ispravno.

Posljednja utakmica u Punch-Outu!! serija je bila remake Wiija iz 2009. koju su razvile Next Level Games, što znači da nije bilo novog unosa više od desetljeća.

Protagonist serije Little Mac dodan je kao borac koji se može igrati u Super Smash Bros za Nintendo 3DS / Wii U, i ponovno se vratio u Super Smash Bros Ultimate.