in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Objavljena prva snimka bijelog Xbox Elite Series 2 kontrolera

Čini se da je objavljena prva snimka bijelog Xbox Elite Series 2 kontrolera

Video koji prikazuje nešto što izgleda kao bijeli Xbox Elite Series 2 kontroler objavljen je na internetu.

Fotografija koja prikazuje bijele Elite Series 2 kontrolere u kutiji podijeljena je još u martu, ali od tada se ništa nije čulo o njima.

Međutim, video koji prikazuje kontroler od strane YouTubera po imenu Nicholas Lugo objavljen je u julu i ostao je neotkriven sve dok ga u ponedjeljak nije primijetio korisnik Twittera Rebs Gaming.

Videozapis, koji se može vidjeti u tweetu, čini se da prikazuje ono što osoba koja snima video naziva “jedinim bijelim Xbox Eliteom u SAD.”

Čini se da je kontroler autentičan (iako se traka s pakiranja uklanja prelako, što znači da je već bio otvoren), ali nema informacija o tome kako ga je Lugo nabavio.

Microsoft tek treba službeno objaviti postojanje bijelog Xbox Elite Series 2 kontrolera.

Elite Series 2, koja je općenito dostupna samo u crnoj boji (osim ograničenog izdanja Halo verzije), objavljena je u novembru 2019. godine.

Prema nositelju platforme, to je “najnapredniji kontroler na svijetu do sada” i za razvoj su bile potrebne četiri godine. Uključuje izmjenjive oblike palica i lopatica te dugme koje igračima omogućuje brzo prebacivanje između do tri prilagođena profila i jednog zadanog.

Također ima ekskluzivne opcije konfiguracije putem aplikacije Xbox Accessories, kao što je podešavanje mrtve zone i mapiranje dugmadi na glasovne naredbe.

Kontroler nudi do 40 sati trajanja punjive baterije i prvi je Xbox kontroler koji ima i unutarnju bateriju, prenosi VGC.