in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Prva Multiversus sezona i izlazak Morty-a odloženi

Prva sezona je trebala da počne za nešto manje od sedam dana

Prva sezona Multiversus-a, platformske tuče od Warner Bros-a, pomjera se za kasniji datum. Vijest je objavljena na zvaničnom Twitter nalogu pored obavještenja da je izlazak Morty-a, iz popularne animirane serije Rick and Morty, također odložen.

Prvi Tweet u obaveštenju zahvaljuje se igračima što su uživali igrajući igru, prije loše vijesti o kašnjenjima. Niz se završava sa još poštovanja obožavatelja i da će novi datum objavljivanja biti otkriven ”čim (oni) budu mogli.”

Ranije danas, MultiVersus direktor, Tony Huynh, iznio je nekoliko detalja na njegovom Twitter nalogu o odlaganju Battle Pass-a za Season 1. Vijest je uslijedila nakon prošlosedmične potvrde da igra neće resetovati napredak igrača sada kada je ušla u open beta fazu.

Uprkos tome što je prilično nov, MultiVersus je zabilježio impresivne brojeve istovremenih igrača na Steam-u. Prošle sedmice igra je pretekla čak Warframe i Destiny 2, a i na konzolama je uočen veliki bum igrača, prenosi IGN.

Mnogi kažu da je ovo nešto najbliže što ljubitelji Super Smash-a mogu da igraju na PC-u. Igra je besplatna sa Steam-u, pa možete bezbolno da provjerite da li ova igra zaista zaslužuje ovu popularnost?