in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Brojni noviteti: Stigao menadžerski mod za opušteno igranje FIFA Mobile!

Gaming

EA Sports je izdao novi mod za igru FIFA Mobile ko za iOS i Android pod nazivom Manager Mode. Ako biste više voljeli nadgledati svoj nogometni tim nego upravljati svakim korakom i šutom igrača, vjerujemo da će vam se dopasti menadžerski mod koji vas usmjerava na strategiju i taktiku, a ne na akciju.

Birate početnu postavu, postavljate taktiku u stvarnom vremenu (kao što je napad ili kontra) i pustite ekipu da igra. Možete čak staviti više mečeva u red čekanja dok se penjete na ljestvici divizije.

Novi mod dolazi s najnovijim ažuriranjem igre koje ujedno poboljšava vratare, dodaje opcije zamjene igrača i nudi komplete opreme za 30 nacionalnih timova.

Kako napominje portal Vidi, ovo ne pretvara FIFA Mobile u menadžersku simulaciju poput Football Managera, jer se nećete morati baviti skautiranjem talenata, oblikovanjem programa individualnih ili grupnih treninga te pratiti sve moguće statistike o performansama, formi i zdravlju svakog igrača.

Upravljanje timom funkcionira u realnom vremenu, što znači da ćete moći pokretati akcije usred igre, kao što možete vidjeti u ovom videu.

To bismo vam mogli opisati kao kad gledate utakmicu na TV-u pa vičete – “majmune dodaj na desno krilo!”, s tom razlikom da će „majmun“ sada odigrati upravo to što želite, a drugi “majmuni” se naći na onim mjestima gdje ste zamislili u datoj situaciji.

Čitavu igru s novim modom možete besplatno preuzeti i igrati na Android i iOS uređajima.