in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) The Lord of the Rings: Gollum pomjeren ”za nekoliko mjeseci”

Kapije Mordor-a će se ipak otvoriti malo kasnije nego što smo očekivali

Žao nam je Tolkien-ovi fanovi, Daedalic je najavio da će njihova predstojeća stelt igra The Lord of the Rings: Gollum biti odložena ”nekoliko meseci” kako bi tim mogao ”isporučiti najbolje moguće iskustvo.”

Studio je podijelio vijest na Twitter-u, gdje su se zahvalili fanovima na njihovom strpljenju.

Saopštenje, u kojem se navodi da je igra odložena za nekoliko mjeseci, obećava da će tim biti posvećen ”otkrivanju neispričane priče o Gollum-u na način koji poštuje viziju J. R. R. Tolkien-a.”

Iako nismo dobili novi datum objavljivanja, izjava obećava da ćemo saznati tačan datum u ”skorijoj budućnosti”. Inicijalno je planirano da igra izađe 1. septembra, a pošto do kraja godine ima samo nekoliko mjeseci, veoma je moguće da će se ovaj naslov pridružiti listi igara koje su odložene do 2023.

Ovo je možda i dobar potez, na osnovu svega što smo mogli da vidimo iz The Lord of the Rings: Gollum do sada.

The Lord of the Rings: Gollum stavlja igrače u ulogu čuvenog karaktera po kojem je nazvana i igra, a priča je smještena u događaje prije glavnih knjiga i filmova. Kako se radi o stelt igri, borbe će biti veoma ograničene, a igrači će se šunjati kroz opasne lokacije u Middle-earth-u i ubijati neprijatelje na kreativne načine.

The Lord of the Rings: Gollum izlazi na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, Nintendo Switch i PC.