in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Assassin’s Creed Infinity će navodno uključivati ​​igru ​​s azijskim okruženjem

Tvrdi se da je ‘Project Red’ jedna od više AC igara koje dolaze na novu “platformu” Infinity

Jedna od Assassin’s Creed igara u razvoju će navodno imati azijsko okruženje.

Kotakuu tvrdi da je naslov igre otvorenog svijeta Assassin’s Creed pod kodnim nazivom ‘Project Red’.

Jeff Grubb iz Giant Bomba nedavno je izvijestio o tvrdnjama da bi nadolazeća igra Assassin’s Creed mogla biti smještena u Japan. Iako Kotaku to nije mogao potvrditi, njegovi izvori su tvrdili da osim što su fanovi jako tražili, o japanskoj postavci se već dugo interno raspravlja u Ubisoftu.

Komentirajući Kotakuovo izvješće, Bloombergov Jason Schreier rekao je da je Project Red dio Assassin’s Creed Infinity, koji će “biti platforma za buduće AC igre”.

Infinity je prvi put objavljen u julu 2021., kada je Bloomberg tvrdio da je to masivna online igra koja će se s vremenom razviti kao usluga uživo. Dok su prethodne igre Assassin’s Creed bile smještene u određena historijska razdoblja, izvješće kaže da će Assassin’s Creed Infinity sadržavati više postavki i da bi se s vremenom mogla proširiti na više. Ubisoft je kasnije potvrdio da je Infinity “uzbudljiva i ambiciozna” suradnja između studija u Montrealu (Assassin’s Creed Origins i Valhalla) i Quebecu (Assassin’s Creed Odyssey), iako nije pružio nikakve dodatne detalje o projektu.

Ranije ovog mjeseca, Schreier je rekao da će Infinity “uključivati ​​hrpu različitih igara/iskustava/bioma/kako god ih želite nazvati”. Tvrdio je da je “čuo za glavna dva i da nijedan od njih nije Aztec”.

Također je naveo da će se sljedeća igra Assassin’s Creed odigrati u Bagdadu. Iako nije službeno najavljeno, ranije je objavljeno da Ubisoft ove godine ili 2023. godine planira izdati Assassin’s Creed igru ​​manjih razmjera, fokusiranu na stealth.

Pod kodnim imenom Rift i s likom Assassin’s Creed Valhalla u glavnoj ulozi, Basimom, naslov je prvotno planiran kao proširenje za najnoviju seriju prije nego što je prošle godine pretvoren u samostalnu igru, izvijestio je Bloomberg u februaru.

U četvrtak je Ubisoft odgodio Avatar: Frontiers of Pandora i “manju nenajavljenu premium igru” za sljedeću fiskalnu godinu koja počinje u aprilu 2023.

Manja bi igra mogla biti Rift, a dva izvora za koja se kaže da su upoznata s Ubisoftovim planovima govore Kotakuu da se kompanija suočava s izazovima u razvoju naslova.

Ubisoft je nedavno rekao da planira “otkriti budućnost Assassin’s Creeda” u septembru, kada je postavljeno da održi izlog s više igara.