in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection izlazi sljedećeg mjeseca

Gaming

Ako vam nije bilo dovoljno Shredder’s Revenge-a, uskoro ćete moći da igrate praktično svaku igru sa Nindža kornjačama koja je izašla na konzolama zahvaljujući novom Cowabunga Collection-u, koji je dobio i datum izlaska.

IGN ekskluzivno otkriva da će The Cowabunga Collection izaći 30 avgusta na PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S, PC i Nintendo Switch-u. Kolekcija će donijeti sa sobom 13 igara iz osmobitne i šesnaestobitne ere, uključujući i neke najpopularnije naslove kao što je Turtles in Time za Super Nintendo.

Na kolekcije je radio Digital Eclipse, a Cowabunga je izazvala pravu malu senzaciju kada je prvi put najavljena ovog marta. Glavni razlog je zato što mnoge igre iz ove kolekcije je teško ili gotovo nemoguće naći na modernim konzolama. Mnoge od njih, kao što je Hyperstone Heist za Sega Genesis, određena publika će iskusiti po prvi put.

Evo i kompletne liste igara u ovoj kolekciji:

Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)
TMNT: Turtles in Time (Arcade)
Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
TMNT II: The Arcade Game (NES)
TMNT III: The Manhattan Project (NES)
TMNT IV: Turtles in Time (SNES)
TMNT: The Hyperstone Heist (Genesis)
TMNT: Fall of the Foot Clan (Game Boy)
TMNT II: Back from the Sewers (Game Boy)
TMNT III: Radical Rescue (Game Boy)
TMNT: Tournament Fighters (NES)
TMNT: Tournament Fighters (SNES)
TMNT: Tournament Fighters (Genesis)

Pored gomile klasičnih izdanja, Digital Eclipse je ubacio i mnoštvo originalnih dizajnerskih dokumenata. Kolekcija će takođe podržavati lokalni i online co-op za igre TMNT 2: The Arcade Game, TMNT 3: The Manhattan Project, i TMNT 4: Turtles in Time. Hyperstone Heist će imati samo lokalni multiplejer.

Kolekcije u zadnje vrijeme nisu baš oduševile gamere koji su ih čekali zato se nadamo da ovo neće biti još jedna kojoj nije posvećena puna pažnja. Niko ne želi da vidi još jedan GTA Trilogy.