in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Sony predstavio novi program lojalnosti PlayStation Stars

Prvi igrači koji stignu do Platinum-a osvajaju posebne nagrade

Sony je najavio novi program PlayStation Stars pomoću koga ćete skupljati poene sa stvarnom novčanom vrijednošću.

Najavljen na PlayStation Blog-u, program lojalnosti će startovati kasnije ove godine (iako Sony nije rekao tačno kada) i bit će besplatan za registraciju. Igrači će moći da ispune određene ciljeve – neki će biti jednostavni kao igranje igre jednom mjesečno – i zarade poene koje će iskoristiti u PlayStation Store-u ili za druge nagrade, navodi iGN.

Katalog artikala ”može se sastojati od sredstava za PSN novčanike i PlayStation Store proizvoda,” a PlayStation Plus članovi će dobijati poene i za kupovinu u prodavnici, slično My Nintendo programu na Switch-u.

Pored nagrada vezanih za PlayStation Store, korisnici mogu i da zarade ”digitalne kolekcionarske predmete” koji su ”digitalni prikazi stvari koje PlayStation obožavatelji vole, kao što su figurice voljenih i legendarnih karaktera iz igara i drugih oblika zabave, kao i uređaje koji podsećaju na Sony-jevu istoriju inovacija.”

Prema Washington Post-u, prvi igrač koji stigne do Platinum trofeja u određenim igrama dobit će dodatnu specijalnu nagradu, koju niko drugi ne može osvojiti nakon njega. Još nije jasno kako će ovo funkcionisati, pominje se da će se igrači ”trkati” unutar lokalne vremenske zone, a PlayStation obećava da će suzbiti sve pokušaje da se nagrada osvoji varanjem.

Novi kolekcionarski predmeti će se redovno dodavati, a Sony navodi da će neki biti posebno retki i nešto što će igračima sigurno preokupirati pažnju.

Ovaj program je još jedna nadogradnja Sony-jevih sluga, a kompanija je nedavno predstavila i nove PlayStation Plus opcije.