in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Serveri prepuni prva dva dana: Fall Guys privukao 50 miliona igrača od kako je postao besplatan

Gaming

Ubrzo nakon što je igra izašla, Fall Guys je iskusio pad u populaciji igrača, što je i prirodno za većinu online igara. Međutim, otkako je igra postala besplatna krajem juna, pristižu novi i stari igrači gotovo svakodnevno.

Prema tweet-u zvaničnog Fall Guys naloga, nakon ponovnog objavljivanja, igra je dostigla 50 miliona igrača u periodu od dve sedmice. Ovo je impresivan rast u odnosu na prvu sedmicu kada je 20 miliona igrača ušlo u igru u roku od 48 sati, prenosi IGN.

Povećanje broja igrača je naravno u velikoj mjeri posljedica novog Fall Guys poslovnog modela koji je implementiran 21. juna. Iako igrači i dalje imaju opciju da kupe Season Pass i kozmetike, osnovna igra je totalno besplatna (međutim više nije dostupna na Steam-u već na Epic Games Launcher-u).

Ovaj platformski betl royal je brzo postao omiljena parti igra 2020. godine, a možete i da pročitate recenziju naših američkih kolega za inicijalne utiske. Igra je u međuvremenu dobila brdo novih mapa i sadržaja, pa zašto je i ne probati.