in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

No Man’s Sky stiže na Nitendo Switch ovog oktobra

Zajedno sa svim update-ovima

Hello Games je najavio da će njihova igra istraživanja svemira, No Man’s Sky, izaći za Nintendo Switch ovog oktobra.

Spremite svoje letjelice, jer 7. oktobra izlazi Switch verzija No Man’s Sky-a koja dolazi sa svih 20 update-ova koji su kompletno transformisali igru od kada je izašla 2016. za PS4 i PC. Ova verzija će biti objavljena u saradnji sa Bandai Namco-om, i bit će dostupna u digitalnom i fizičkom formatu, prenosi IGN.

“No Man’s Sky na ovom malom portabl uređaju djeluje totalno prirodno i istovremeno potpuno nevjerovatno”, rekao je kreativni direktor Sean Murray u izjavi za medije.

”Ovo je bio pravi svemirski program za naš mali tim. No Man’s Sky je izgrađen oko proceduralne generacije, što znači da konzola generiše sve što vidite. Zbog toga je mnogo teže prebaciti igru na nešto poput Switch-a, ali mislim da je ovaj tim najsretniji kada pokušava da uradi skoro nemoguće stvari.”

“Iskreno osjećam da je No Man’s Sky zajednica postala jedna od najljubaznijih u čitavom gaming, i oduševljava me, što je na osnovu Reddit-a, jedna od najvećih. Za mnoge ovo je ”igra koju žele zauvijek igrati”, sa preko pola milijarde odigranih sati, i milionima igrača. Radujemo se što ćemo pozvati preko 100 miliona Switch vlasnika da se pridruže našoj avanturi.”

Switch nije jedina konzola koja dobija novu verziju No Man’s Sky-a u oktobru. Istog dana izaći će fizička, kopija sa kutijom, No Man’s Sky’s PS5 remastered edition. Ovo će biti prva verzija u kutiji koja je izašla još od 2019. godine, a i ova edicija dolazi sa svim update-ovima.

Najavljena je i PSVR2 verzija No Man’s Sky-a.