in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

U Gotham Knights ćemo iskusiti najveću verziju Gotham City-a do sada!

Očekujte gustu, slojevitu i kriminalom ispunjenu urbanu sredinu

WB Montreal-ova predstojeća igra posvećena DC superherojima, Gotham Knight, sadržavat će najveću verziju čuvenog Gotham City-a, koja do sada nije viđena u video igrama.

U razgovoru sa Game Informer-om, režiser igre Geoff Ellenor je upitan kako se verzija glavnog grada iz Gotham Knights-a može porediti sa open-world Gotham-om koji smo vidjeli u Batman: Arkham Knight.

“Prilično je velik,” rekao je Ellenor. “Nisam stavio jednu mapu preko druge, ali naš Gotham je veliko mjesto.”

Izvršni producent Fleur Marty je dodao: “Sigurno je najveća verzija Gotham-a koja je predstavljena u video igrama. Najvažnije stvari za nas su gustina i vertikalnost. Ima mnogo slojeva. Batcycle je jedno od prevoznih sredstava za veće razdaljine.”

Arkham Knight mapa je imala približno pet kvadratnih kilometara, i sastojala se od tri ostrva i nekoliko okruga. Ogromna veličina Gotham-a je postignuta ubacivanjem Betmobile-a, koji vam je pomogao da prelazite razdaljine na kopnu sa velikom brzinom i stilom.

Gotham Knights možda nema Batmobile, ali zato ima Batcycle i druge mehanike za brzo putovanje kao što je Fast Bat sistem za brzo putovanje, ili stvari kao što je Nightwing-ova Flying Trapeze jedrilica.