in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Lažna uzbuna: The Prince of Persia: The Sands of Time nije otkazan!

Igra je samo još jednom odložena

The Prince of Persia: The Sands of Time Remake nije otkazan, već je nastao nesporazum oko datuma koji je uklonio igru iz prodavnica.

Prodavnice poput GameStop-a i drugih krenule su prije nekoliko dana da izbacuju predstojeći Prince of Persia: The Sands of Time Remake sa liste igara za pre-order, što je izazvalo zabrinutost da je projekat otkazan. Kako tvrdi IGN, i dalje se radi na igri, ali neće izaći tokom fiskalne 2023. godine.

U izjavi za IGN, predstavnici Ubisoft-a su rekli: ”Od sada će Ubisoft Montreal voditi razvoj Prince of Persia: The Sands of Time Remake-a. Ponosni smo na rad koji su postigli Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai, a Ubisoft Montreal će sigurno imati koristi od njihovih zapažanja i nastaviti rad na stvaranju sjajnog remake-a.”

Ubisoft je i dodao, “Kao posljedica toga, više ne ciljamo da igru izbacimo tokom fiskalne 2023. i zato je igra skinuta sa liste. Ako igrači žele da otkažu njihov pre-order, mogu da kontaktiraju njihovog prodavca. Bit će informisani o razvoju produkta dok radimo na njemu.”

Ovo nije prvi put da je The Prince of Persia: The Sands of Time Remake pomeren za kasniji datum.

Nakon što je najavljen 2020. remake je trebao da izađe 2021. a onda je odložen za fiskalnu 2023. Projekat je mijenjao i developere. Prvo je na igri radio Ubisoft Pure, zatim Ubisoft Mumbai, a sada je zadatak povjeren Ubisoft Montreal-u.

Datum kada igra izlazi nije otkriven, ali brojne komplikacije koje prate ovaj projekat ne ulivaju nadu da ćemo dobiti solidan krajnji produkt.