in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Marvel’s Spider-Man Remastered i Miles Morales stižu na PC!

Neka neko pozove istrebljivača

Insomniac-ova proslavljena igra o Marvel superheroju, Spider-Man dolazi na PC 12. avgusta 2022. U PlayStation Blog-u, Insomniac je potvrdio i da Spider-Man: Miles Morales također dolazi na PC, ali u jesenjem periodu ove godine.

Najnovija PlayStation ekskluziva koja dolazi na PC je Marvel’s Spider-Man. PlayStation Studios Nixxes je pomogao da se akciona igra prenese na PC.

Sony je najavio planove da udvostruči svoje prisustvo na PC-u tako što su već izbacili igre poput God of War i Horizon: Zero Dawn na PC. Uncharted Legacy of Thieves takođe dolazi na PC, a sada je došao i red na Spider Man-a, prenosi IGN.

Marvel’s Spider-Man je izašao na PlayStation 4 2018. Remasterovana verzija je objavljena 2020. za PlayStation 5 zajedno sa Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Priča naravno prati Peter Parker-a koji je na vrhuncu njegove Spider-Man karijere, ali i porijeklo njegovog legendarnog neprijatelja, Doc Ock-a. Nastavak, Marvel’s Spider-Man 2 je najavljen za PlayStation 5.

Spider-Man je jedna od najuspješnijih igara sa PlayStation 4 konzole, a recenziju originala možete da pročitate na našim stranicama. Još bolji utisak na nas od Marvel’s Spider-Man igre ostavio je Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.