in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Blade Runner RPG prikupio 1,68 miliona dolara na Kickstarteru

Gaming

Službeno je završila Kickstarter kampanja za Blade Runner RPG koja je uspješno prikupila 1,68 milijuna američkih dolara uz pomoć 15,3 hiljada ulagatelja.

“Ne možemo se dovoljno zahvaliti na vašoj velikoj podršci za Blade Runner RPG koji je za nas u Free Leagueu pravi strastveni projekt. Kao mali znak naše zahvalnosti, upravo smo odlučili otključati posljednji 27. cilj – PDF sadržaj, unatoč tome što nismo u potpunosti dosegnuli taj financijski cilj.”

Inspirirana filmskim serijalom pod istim imenom koji se temelji na knjizi iz 1968. godine pod imenom Do Androids Dream of Electric Sheep?, Blade Runner RPG je društvena igra koja vas stavlja na ulice Los Angelesa kao Blade Runnere gdje ćete morati koristiti svoje istraživačke vještine kako bi riješili niz otvorenih slučajeva. Kako je ovo tabletop RPG, priča i misija može biti beskonačno puno, a sve će ovisiti o vašoj mašti, ali i dobrom GM-u, prenosi Gameperspectives.

Sama igra temelji se na hvaljenom Year Zero Engineu koji se još nalazi u popularnim društvenim igrama kao što su Alien RPG, Tales From the Loop i Forbidden lands.

Blade Runner RPG bi trebao stići na tržište u studenom ove godine u obliku glavnog pravilnika i standardnog Starter Seta koji dolazi s pojednostavljenim pravilnikom, predefiniranim likovima i prvom misijom pod imenom Electric Dreams.