in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Elden Ring ipak ima pauzu

Nisu potrebni nikakvi hakovi

Ispostavlja se da se Elden Ring ipak može pauzirati, ali samo u određenom meniju.

Posljednja igra FromSoftware-a prati stope svojih prethodnika, i forsira igrače da nađu miran ćošak na mapi kako bi se sklonili od opasnosti kad god im zatreba malo odmora.

Ali sada je YouTuber IronPineapple pronašao način da zaista pauzira igru, a najbolje je što ne morate da tražite modove po internetu i žonglirate sa fajlovima. Skrivena pauza je zapravo deo jednog specifičnog menija u igri. U suštini, ovo znači da PC igrači ne moraju više da se isključe sa online režima kako bi pauzirali igru, a isto mogu da urade i igrači na konzolama.

Ovu funkciju aktivirate tako što uđete u vaš inventar, zatim izaberete ”Help” pa “Menu Explanation”.

Definitivno dosta dug proces da pauzirate igru, i mnogo komplikovaniji od starog dobrog Start dugmeta. I dok vam ova pauza možda neće pomoći u sred jedne od mnogih, teških borbi sa Elden Ring bosovima, može da dobro dođe kada istražujete Lands Between.

Nažalost, čini se da je ovo samo slučajna korist…i velika je vjerovatnoća da će developeri Elden Ring-a patchovati ovu mogućnost u budućnosti. Do tada, slobodno je koristite kad god vam je potreban odmor od nemilosrdnih napada.

Igrači su iskopali i šta će možda doći u prvom Elden Ring DLC-u, prenosi IGN.