in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Brojni noviteti: Objavljen novi gameplay za Call of Duty Vanguard 2. sezonu!

Gaming

Raven Software će zasebno objaviti bilješke o zakrpi za ažuriranje Warzonea, prije same objave.

Vanguard multiplayer dobit će dvije nove karte srednje veličine kada se pokrene 2. sezona. Casablanca je smještena na užurbanoj marokanskoj tržnici, dok se gondola odvija u europskoj planinskoj regiji, a kasnije, 2. sezona isporučit će najveće mjesto u Vanguardu do sada.

“Utrka u naoružanju s oklopnim ratnim mašinama veća je od pješačke borbe – ona je pilotiranje motociklima, vozilima za prijevoz odreda i tenkovima na putu za uništavanje neprijateljskih baza. Očekuje se da će ova i druge opcije stići tokom druge sezone”, poručio je Izdavač Activisiona.

Što se tiče zombija, 2. sezona će između ostalih opcija dodati novu kartu, arene, neprijatelja, čudesno oružje, priču i artefakt.

Svježe tačke interesa u Warzoneu uključivat će Chemical Factory i podzemne laboratorije za istraživanje hemijskog oružja, dok će avioni bombarderi i baloni za ponovno raspoređivanje pružiti nove načine za navigaciju Calderom.

Podsjećamo, Activision je nedavno odgodio lansiranje 2. sezone Vanguarda i Warzone Pacific zbog tekućih problema s igrama i Modern Warfareom iz 2019.