in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Salt & Sacrifice i Hello Neighbor 2 predstavljeni u novim PlayStation indie igrama

Novi indie naslovi

Salt & Sacrifice, nastavak Salt & Sanctuary, dolazi na PS5 i PS4 10. maja ove godine.

Nastavak će imati povećan fokus na borbu između igrača protiv igrača, kao i na druge nove opcije uključujući sprint i nove sposobnosti pod nazivom Runic Arts.

Najava je došla u sklopu nove izložbe PlayStation indie igara koja je također istaknula šest drugih naslova.

Hello Neighbor 2, ranije najavljen za Xbox i PC, također će doći na PS4 i PS5. Beta će biti pokrenuta 7. aprila, a igrači koji izvrše prednarudžbu igre će dobiti pristup.

Podijeljene su neke nove snimke ekrana za PlayStation VR naslov Moss: Book II, a programer Polyarc je otkrio da će igra imati mnogo veće prostorije za istraživanje od svoje prethodnice, kako bi se bolje istaknuo osjećaj veličine.

Samurai Gunn 2 također je potvrđen za PS5. Platformski borac s jednim udarcem će uključivati ​​brojne gostujuće likove iz drugih indie naslova uključujući Among Us, Minit i Spelunky 2.

Post Void, debitantski naslov Super Rare Gamesove (nove) indie izdavačke kuće Super Rare Originals, doći će na PS4 i PS5 u proljeće 2022. Igra je jedinstvenog izgleda psihodelična pucačina iz prvog lica.

Developer Billy Basso također je predstavio svoj projekt za jednog čovjeka, Animal Well.

“Ima senzibilitet survival horror žanra, ali zapravo nije strašna igra”, objasnio je.

“Ima zagonetke i platforme, ali nije baš slagalica.”

Konačno, Tribute Games je potvrdio da će retro inspirirani beat ’em up Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge sadržavati Master Splinter kao lik koji se može igrati.

Inicijativa PlayStation Indies, koja je osmišljena kako bi potaknula najuzbudljivije neovisne igre i učinila PlayStation najboljim mjestom za njihovo razvijanje, pronalaženje i igranje, najavljena je u julu 2020., a na čelu je bivši šef Worldwide Studios Shuhei Yoshida.