in

Super Mario 64 iz prvog lica izaziva vrtoglavicu i mučninu

Talentirani mooder zvan Kaze Emanuar objavio je novi zanimljivi mod za klasični Nintendo 64 igru. Radi se o Super Mariu 64 iz prvog lica, a legendarna igra iz nove perspektive izokrenut će vam želudac.

Ako ste se ikada pitali kako bi legendarni Super Mario 64 izgledao iz prvoga lica talentirani modder Kaze Emanuar pokazat će vam odgovor na to pitanje. Naime, Emanuar je nedavno lansirao nov interesantan mod za gotovo 22 godine staru igru s Talijanom Mariom koji se tada nije sramio svog svakodnevnog posla vodoinstalatera.

Ovaj mod za Super Mario 64 nastoji simulirati pokrete glave brkatog gospodina, a geometrija ne postoji kada se kamera previše približi objektima ili terenu. Budući da tek gledanje drugih kako se izvrću u Super Mariu 64 iz prvog lica izaziva vrtoglavicu i mučninu, možemo pretpostaviti da je direktno sudjelovanje kudikamo gore za naš organizam.

S obzirom na to da se radi o rom hacku, trebate posjedovati originalnu igru; no, Super Mario 64 FPS možete doživjeti i na svojim računarima putem emulatora.