in

Tvorac Persona serijala predstavio je dva nova trailera za bizaran RPG Project Re Fantasy

Novi duo konceptualnih teaser trailera za Project Re Fantasy, debitantskog projekta jednog razvojnog tima kojeg posjeduje Atlus, ukrašava čudnu sliku nadolazeće videoigre.

Nakon gotovo godinu dana celibatne šutnje, Atlus nam je dostavio dva nova videa s namjerom da nam pokaže mnoštvo tradicionalnih fantazijskih elemenata koje će prožimati njegov nadolazeći RPG Project Re Fantasy. Doduše, na videoigri radi razvojni tim zvan Studio Zero kojeg zapravo posjeduje kreator Persona franšize.

U svakom slučaju, Katsura Hashino, producent i direktor nekoliko Persona naslova, obznanio je da tim još uvijek nije počeo raditi na konkretnim stvarima što se same postave tiče, no ipak je odlučio podijeliti konceptualni trailer koji bi nam trebao dati ideju o tome što Studio Zero ima na umu. Povrh toga, Hashino je dodao da još uvijek nisu odustali od toga da njihova videoigra bude epska ili visoka fantazija, odnosno fantazija smještena u alternativnom, izmišljenom iliti sekundarnom svijetu umjesto u pravom ili primarnom svemiru.

Osim toga, predstavljen je i petominutni video u kojem ratnik jede piletinu. Koliko taj bizaran video ima veze sa samom igrom to jos nismo odgonetnuli…