in

Za ovu igru trebat će vam minimalno 16 GB radne memorije

Dobili smo prikaz kratkog igrivog dijela singleplayer kampanje Star Citizena u kojoj je Mark Hamil živčaniji nego u The Last Jediju.

Osim što je vrlo vjerovatno najambicioznija igra ikada, Star Citizen je i jedna od najkompliciranijih igara za objasniti. U suštini, to će biti multiplayer igra, ali će imati i singleplayer kampanju… kroz zasebnu igru. Ta zasebna igra zvat će se Squadron 42 i kao što je već najavljeno, imat će vrlo skupu glumačku postavu, predvođenu Markom Hamillom koji se baš ovih dana ponovno aktualizirao povratkom u Star Wars serijal.

Nekima čangrizavi Luke Skywalker nije dobro sjeo, no Hamillu to očito nije jedina uloga čangrizavog lika koju je dobio. Naime, u videu kojega ekskluzivno prenosi IGN imamo prilike upoznati starog Coltona, zapovjednika koji obožava biti drzak prema mladim pilotima. Igrač će imati ulogu upravo jednog takvog pilota te će s Coltonom razmijeniti nekoliko riječi, što možete vidjeti u donjem gameplay videu.

Osim prikaza gameplaya dobili smo i okvirne hardverske zahtjeve za Squadron 42. Oni su nam zanimljivi jer igra cilja na vrlo visoku grafičku razinu pa shodno tome i traži dosta snažan hardver. Premda još ništa nije određeno u detalje, interesantno je da igra traži minimalno 16 gigabajta radne memorije te igračima preporučuje da koriste SSD disk za pohranu podataka.

GPU: DirectX 11 grafička s 2GB VRAM (4GB preporučeno)
CPU: četverojezgreni CPU
RAM: 16GB+
Disk: SSD preporučen