in

Prvi DLC za Call of Duty: WWII zove se The Resistance

Multiplayer komponente Call of Dutyja: WWII bit će proširene početkom 2018. godine s nekim vrlo zanimljivim mapama i misijama.

Call of Duty: WWII uskoro će dobiti svoje prvo proširenje, a Sledgehammer Games otkrio je prve detalje o njemu. Premijerni DLC paket zvat će se The Resistance i donijet će tri nove mape, dodatnu War Mode misiju i novu misiju Nazi Zombiesa. Proširenje će po cijeni od 15 eura biti dostupno prvo na PS4 konzoli, od 30. 01. iduće godine, a mjesec dana kasnije na PC-u i Xboxu.

Tri nove mape za većinu multiplayer modova su Occupation, Anthropoid i Valkyrie. Occupation je prerada mape u Parizu iz Modern Warfarea 3, s dugim ulicama i brojnim zasjedama. Antrhropoid je mapa inspirirana istoimenom operacijom u Pragu, tadašnjoj Čehoslovačkoj. Valkyrie je pak rađena po Hitlerovom tajnom skloništu u istočnoj Pruskoj.

War Mode dobit će misiju Operation Intercept u kojoj ćemo spašavati članove otpora koje prevozi vlak. Konačni cilj bit će zaustavljanje samog vlaka. S druge strane, Nazi Zombies dobit će misiju The Darkest Shore u kojoj ćemo istraživati otok sjeverno od Njemačke, na kojemu se skriva Doktor Straub.