in

Nastavak jedne od najluđih i najotkačenijih prošlogeneracijskih igara uskoro stiže i na PS4 i PS Vitu

Još jedan kultni prošlogeneracijski naslov koji je po mnogima na ovoj generaciji ostao zapostavljen bio je Atlusov uvrnuti puzzle platformer Catherine, no vrijeme je da se i to promijeni.

Naime, Atlus je danas najavio Catherine: Full Body, novi službeni polunastavak igre namijenjen PS4 i PS Vita konzolama, koji bi glavnog protagonista Vincenta još jednom trebao uvaliti u brojne ljubavne probleme, ovaj put zbog nove “Catherine”, djevojke po imenu Rin koja je pijanistica u baru u kojem Vincent provodi vrijeme.

Sama radnja igre trebala bi se nastaviti na onu iz originalne igre, imat će novu završnu pjesmu, kao i hrpu novih epizoda, animiranih cutscena i sexy događaja, a iako nas u igru očekuje samo jedna nova heroina, Catherine: Full Body će imati više završetaka, kao i potpuno nove mehanike i modove, uz potvrđene online opcije i podršku za  cross-save.

Kada bismo Catherine: Full Body mogli vidjeti u prodaji, za sada nije poznato, no prema trenutno dostupnim informacijama, razvojni tim Studio Zero je negdje na pola puta s razvojem iste, tako da ju je nerealno očekivati najranije prije iduće jeseni.