in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Besplatna pucačina: Bloodhunt dolazi na PlayStation 5 do kraja godine

Dugo očekivana besplatna pucačina stiže na PS5

Bloodhunt je besplatna igra u trećem licu smještena u svemir Vampire: The Masquerade. Priča vas vodi u Stari grad u Pragu, gdje se suparničke frakcije vampira ukljućuju u nemire nakon izdaje. Njihov cilj je uništenje tajnog društva poznatog kao Entitet.

Bloodhunt ima više klanova

Čini se da su vampiri iz klana Toreador sve ono što suvremeni mladi ljudi teže postati, ali njihov talent i ljepota nisu ništa drugo nego lovačka kamuflaža. Bruje su nasilni vizionari i zlobni pobunjenici. Njihova su rješenja ukaljana bijesom i nedostatkom samokontrole. A onda imamo i Nosferatu koji uspijeva u sjeni i ima špijune i agente tamo gdje se najmanje nadate.

Svaki od klanova predstavljen je s dva vampirska arhetipa koji dolaze sa svojim jedinstvenim skupom sposobnosti i moći, dopuštajući širok izbor stilova igre. Nevjerovatne vještine prelaska dijele svi i omogućuju vam skaliranje bilo koje zgrade, prkošenje gravitaciji i udaranje s bilo kojeg mjesta ostavljajući prostor za još kreativnije strategije borbe i jedinstvene scenarije bitke.

Rekviziti za kamuflažu

Bloodhunt također nudi duboke mogućnosti prilagođavanja koje igračima omogućuju stvaranje vrhunskih vampira. Igra sadrži veliki izbor odjeće, tetovaža, piercinga, nakita, frizura, šminke i još mnogo toga u raznim stilovima mode i trendova. Širok izbor ispraznosti bit će dostupan putem napredovanja Battle Passa, kao i putem prodavnice u igri.