in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Akcija lova na duhove: Suočite se s nepoznatim u novom izdanju igre Ghostwire: Tokyo!

Igra izlazi 2022. godine

Tokio obavija natprirodna prijetnja. Otkrijte istinu i spasite grad.

Tajanstvena magla spušta se na Tokio, uzrokujući nestanak gotovo cijelog stanovništva. Dok zagonetna maskirana skupina preuzima odgovornost, ne preostaje vam ništa drugo osim da postavljate pitanja i da se borite s valom nadnaravnih posjetitelja. Istražite ukleti grad i pokažite svoje vlastite sposobnosti dok se suočavate s nepoznatim i otkrivate istinu u programu Ghostwire: Tokyo.

Zakoračite u viziju Tokija Tango Softworks-a, ultra modernog gradskog krajolika nebodera, tradicionalnih svetišta, uskih uličica, masivnih prijelaza i neonski osvijetljenih prodavnica – sada prepunih duhova i nadnaravnih dešavanja.

Igrači se bude na napuštenom uličnom prijelazu dok stanovništvo Tokija nestaje. Ne znaju gdje su otišli i zašto. Nema vremena za preispitivanje zašto ste pošteđeni dok su vanzemaljski posjetitelji napadali grad, naizgled predvođeni maskiranim čovjekom poznatim kao Hannya i njegovim pomoćnicima.

Ovi posjetitelji nisu samo ukazanja. Morat ćete svladati Ethereal Weaving-moćnu umjetnost koja elemente usklađuje s duhovnom energijom uz drugu opremu i vještine lova na duhove kako biste se suočili s takvom prijetnjom. Noseći snagu vjetra, vode i vatre, kombinirat ćete sposobnosti za suočavanje s raznim nadnaravnim neprijateljima, uključujući:

  • Spretne duhove u obliku srednjoškolaca bez glave koji napadaju u skupinama, koristeći brzinu i akrobacije da vas uhvate nespremnog
  • Lutke temeljene na tradicionalnim čarima koje lete zrakom, kao da su podignute na nevidljivim žicama i pucaju iz daljine
  • Duhove bez lica koji lutaju po kišnom okruženju u pogrebnoj odjeći koji svojim kišobranom mogu odbiti napade dok se približavaju napadu iz neposredne blizine

Uz pomoć samo svojih novih sposobnosti, konvencionalnih i natprirodnih, možete iskorijeniti istinu koja stoji iza ovog naizgled nemogućeg fenomena.

Pripremite se za akciju lova na duhove, misteriju i avanturu nove generacije u viziji Tokija kao nikad prije.

Datum izlaska ihre planiran je 2022. godine.