in

Besplatno nabavite horor igru Layers of Fear

Humble Bundle je na svojem servisu omogućio besplatno preuzimanje PC verzije horor igre Layers of Fear i muziku iz te igre koje inače zajedno u paketu koštaju 21,99€.

Layers of Fear_20160215123521

Svi koji se odluče do 20. decembra preuzeti kod za igru te ju aktiviraju do 03. januara 2018. godine na Steamu, zadržat će ju zauvijek u svojoj kolekciji igara. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani Humble Bundle korisnički račun. Svoj kod možete preuzeti sa službene prodajne stranice igre pritiskom na ‘Add to cart’ i zatim ‘Checkout’. Kod će stići na e-mail adresu koja je iskorištena prilikom registracije Humble Bundle računa. Kako se ključ aktivira putem Steama, potrebno je imati aktivirani Steam račun i instaliranu aplikaciju.

Layers of Fear je psihološka horor igra koja je dostupna na tržištu od februara 2016. godine gdje je primila uglavnom pozitivne kritike od recenzenata. Samo putem Steama, primila je osam hiljada korisničkih recenzija od kojih je 7,3 hiljada ocijenjeno pozitivno.

Što se tiče drugih sličnih promocija, zainteresirani mogu u ovom trenutku besplatno preuzeti Plants vs. Zombies GOTY EditionAssassin’s Creed IV: Black Flag, Watch Dogs i World in Conflict Complete Edition.