in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Video za Need for Speed Underground 2 Remaster već ima milion pregleda

Jedan je ruski kanal na YouTubeu napravio svoju viziju remastera

Nemojte se previše uzbuditi – remaster za Need for Speed Underground 2 nije u razvoju, barem koliko nam je poznato. Međutim, kako navodi Hcl.hr, grupa fanova te igre napravila je interesantan video kojim puca na nostalgiju prikazujući grad Bayview u dosta impresivnom izdanju.

U fan-made traileru kojega je do sada pogledalo više od milion ljudi spajaju se tako tri kultna automobila iz tri NFS igre (prvog i drugog Undergrounda te Most Wanteda). Završetak videa također je inspiriran krajem filma Brzi i žestoki 7.

Iako je Electronic Arts pokazao interes za remasteriziranjem starijih NFS naslova, budućnost Need for Speeda ipak je u novim stvarima. Na novom nastavku trenutno radi ekipa Criteriona, što donekle može biti obećavajuća stvar za fanove Undergrounda.
Naime, zadnji put kad se Criterion uhvatio NFS-a, rebootali su Hot Pursuit i Most Wanted, pa nije skroz nemoguće da se uhvate i Undergrounda, iako se može reći kako je reboot NFS-a iz 2014. bio upravo pokušaj oživljavanja tog dijela serijala.