in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ne ide vam matematika? Dopustite da vam ovaj alat riješi sve zadatke!

Korisna opcija

Microsoft je nedavno dodao zanimljiv alat u svoj web preglednik koji bi mnogima trebao biti vrlo koristan. Postao je upravo dostupan s novim Edge 91 ažuriranjem, ali radi se samo o probnoj inačici koja će se moći testirati.

Math Solver je alat koji bi korisnicima Microsoft Edgea trebao pomoći u rješavanju matematičkih zadataka. Microsoft Edge Team je s njime prvenstveno ciljao na učeničku i studentsku populaciju, što je vidljivo u objavi na Microsoftovom blogu gdje se raspravlja o važnosti matematike za budućnost i nužnosti izgrađivanja vještina s kojima se mogu razumjeti kompleksni i apstraktni matematički koncepti.

U objavi se također navodi kako je pandemija koronavirusa natjerala učenike i studente da u većoj mjeri koriste digitalne alate za učenje pa je Math Solver samo jedan od načina da se web preglednik uključi u cjelokupan proces.

Korisnici jednostavno mogu učitati fotografiju matematičkog problema, bilo da se radi o ispisanom zadatku ili zadatku koji je pisan rukom, te nakon toga dobiti rješenje i detaljne upute kako se zadatak riješio.

Uz Math Solver dolazi i posebna matematička tastatura pa korisnici čak ne moraju učitavati fotografije, već upisati zadatak za koji traže rješenje.