in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najavljen novi State of Play: Vlasnici PlayStation konzola moći će ovog četvrtka vidjeti šta ih čeka u sljedećih nekoliko mjeseci

Nova prezentacija

Sony najavio novu prezentaciju nadolazećih igara za ovaj četvrtak.

Sonyjeve igre i ekskluzive nisu bile dio E3 sajma ni Summer Game Festa pa su fanovi PlayStationa očekivali novu emisiju State of Play u sedmom mjesecu. Spominjao se datum 8. juli i sada smo dočekali službenu objavu koja je to potvrdila. Novi State of Play emitirat će se u četvrtak u 23 sata po našem vremenu.

Bit će to prezentacija u trajanju od 30 minuta i sadržavat će niz već najavljenih igara, kao i premijere nekih koje još nismo vidjeli. Iz Sonyja unaprijed upozoravaju šta ne trebate očekivati, naglašava Hcl.hr.

U ovom State of Playu nećete vidjeti sljedeći God of War, Horizon Forbidden West niti išta vezano uz novu generaciju PlayStation VR-a.

Centralni dio emisije bit će posvećen nadolazećoj PS5 (i PC) ekskluzivi tvoraca Dishonoreda – igri zvanoj Deathloop. Istu ćemo u vidjeti u 9-minutnom prikazu gameplaya. Osim Deathloopa, vidjet ćemo neke igre indie produkcije, kao i visokobudžetne igre developera koji ne pripadaju Sonyju.