in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Red Dead Redemption 2 stiže na PlayStation Now pretplatu

Pretplatnici PS Now

Rockstarov western ep neko će se vrijeme moći igrati preko pretplate na PlayStation Now, uz još dva cijenjena naslova.

Red Dead Redemption 2 od sutra će se ponovno moći zaigrati preko pretplate, ali samo na PlayStation konzolama. Dotična igra na uslugu PlayStation Now stiže zajedno s hit igrama Nioh 2 i Judgement, kao i nekim manje zvučnim naslovima.

Ovo inače nije prvi put da se RDR 2 nudi u sklopu pretplate. Prošle je godine četiri mjeseca bio dostupan preko Xbox Game Passa, a ništa duže neće se zadržati ni na PlayStation Now. Igra će u PS Now katalogu biti dostupna do 1. novembra 2021. godine, dakle četiri mjeseca. S time da ju se neće moći streamati kao ostale igre, nego će se morati preuzeti na konzolu. Tako da pretplatnici PS Now na PC-u ne mogu igrati igru, prenosi Hcl.hr.

Na PlayStation Now također stiže Nioh 2 (PS4 verzija), a do 4. oktobra bit će dostupna i detektivska avantura Judgement (isto u PS4 verziji). Vraća se također i God of War – ovoga puta na trajno (barem se tako čini). To znači da ako imate dovoljno brzu vezu, na PC-u u 1080p rezoluciji možete streamati God of War.

Interesantno je da pola mjeseca nakon izlaska na uslugu stiže nova igra – Olympic Games Tokyo 2020. S obzirom da je loše prošla i kod igrača i kod kritičara, SEGA valjda na ovaj način pokušava spasiti situaciju.