in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Objavljeni su partneri za Battlefield 2042, posebni naglasak na PC i Xbox verzijama

Electronic Arts i Dice poručili su kako surađuju s tvrtkom Nvidia

Electronic Arts je otkrio s kojim će tvrtkama imati partnerstva za nadolazeću hit igru Battlefield 2042. Sklopili su dogovore s Nvidijom, Logitechom i Xboxom.

Planirate li igrati nadolazeći Battlefield 2042 na PC-u, najbolje ćete proći ako ste vlasnik grafičke kartice iz linije GeForce RTX. Naime, Electronic Arts i Dice poručili su kako surađuju s tvrtkom Nvidia te će po lansiranju igre podržavati DLSS tehnologiju te način rada s niskom latencijom, tzv. Nvidia Reflex.

Osim toga, pogodnosti kod PC verzije imat će i vlasnici Logitechove periferije jer je najavljeno kako je Logitech službeni partner za periferiju Battlefielda 2042. Ne bi nas čudilo da u prodaji uskoro vidimo brendirane Battlefield 2042 tipkovnice, miševe, slušalice i slično, navodi Hcl.hr.

Što se verzije za konzole tiče, službenim je partnerom Battlefielda 2042 proglašen Xbox. Za sada nije jasno što to tačno znači i hoće li igrači na PS4 i PS5 konzolama nečim ostati zakinuti. Nije nemoguće da određeni DLC-ovi ili modovi Battlefielda 2042 budu ekskluzivni za Xbox, iako sama igra nije. Sličan je slučaj s Call of Duty igrama koje imaju partnerstvo s PlayStationom pa im neki modovi nisu dostupni na drugim platformama po godinu dana.

Osim Nvidije, Logitecha i Xboxa, dogovorena su još partnerstva s proizvođačem vozila Polaris, čiji će se modeli naći u samoj igri. WD_Black je službeni partner za skladištenje… šta god to značilo.