in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Igra Magic: Legends gasi se prije nego što je napustila beta verziju

Loše kritike publike

Akcijski RPG Magic: Legends ugasit će se nakon samo sedam mjeseci postojanja, a glavni razlozi vežu se uz vrlo loše kritike publike koje su preplavile igru od samog početka.

Razvojni studio Cryptic jučer je u službenom saopćenju najavio kako će se njihova igra Magic: Legends uskoro ugasiti. Izvršni producent Steve Ricossa sam je u objavi priznao kako je njihova vizija igre bila totalni promašaj, ali navodi i kako su isto vrijeme ponosni što su široj publici uspjeli predstaviti opsežni Magic: The Gathering multiverse te istražiti nove kutove unutar etabliranog ARPG žanra.

Magic: Legends serveri službeno će prestati s radom 1. novembra 2021. u 8:59 ujutro. Kasnije ove sedmice izaći će ažuriranje koje će omogućiti kupnju svih artikala unutar ZEN trgovine besplatnom valutom u igri. Navedeno je i kako će biti omogućen cjelokupni povrat sredstava za sve kupnje iz trgovine, te će povrat sredstava biti moguć putem izvornog načina plaćanja.

Igra je u samom početku naišla na negativne reakcije igrača, s prigovorima na probleme bugova i loših preformansi, te samog dizajna gameplaya. Agresivna strategija monetizacije bila je samo šlag na vrhu ove loše napravljene beta torte. Unatoč nekim zakrpama i ažuriranjima, kako navodi Hcl.hr, čini se kako razvojni studio nikada nije uspio okrenuti stvari na bolje.