in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Dolazi nova Dead Space igra?

Tračevi sve glasniji

Prije nekoliko dana počelo se šuškati da će EA uskoro najaviti veliki povratak jednog od svojih popularnijih, priznatih naslova. Naime, EA će 22.07. održati svoj Play Live event na kojem se očekuju brojne najave novih igara, a navodno će upravo tamo biti prikazana ta misteriozna nova igra iz već poznatog serijala.

O kojem se serijalu radi? E pa sve lagano upućuje na Dead Space. Lavinu tračeva da se radi baš o Dead Spaceu pokrenuo je novinar Jeff Grubb iz GamesBeata koji je navodno upućen u cijelu stvar.

On inicijalno nije htio otkriti previše, navodi Hcl.hr, ali kada je između redova spomenuo riječ “dead”, fanovima Dead Spacea je to bilo dovoljno da se nalože na ideju da se radi baš o novom Dead Spaceu.

To su sve informacije koje smo imali do sada, ali upravo su Eurogamer i Gematsu potvrdili da su čuli sličnu stvar, pri čemu je Gematsu bio vrlo direktan u svojoj izjavi.

Gematsu je također odvojeno potvrdio da je povratak Dead Space serijala u razvoju u studiju Motive, a kažu da se radi o reimaginaciji više nego o nastavku postojeće trilogije.

Ako ste odigrali cijelu Dead Space trilogiju, onda znate da tu nema baš mnogo mjesta za nastavak.

Nekakva reimaginacija serijala, odnosno početak iz nule u istom svemiru, zvuči stoga znatno razumnije. Inače, EA Motive studio djeluje kao dobar izbor za ovakvu igru. Već bi vam mogao biti poznat jer su radili na nekim vrlo dobrim svemirskim igrama – Star Wars: Squadrons i Star Wars: Battlefront 2.