in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poznat datum: Gase se serveri za GTA Online na PlayStationu 3 i Xboxu 360

Bez podrške

Iz Rockstara su najavili kako će zaključno s 2021. godinom isključiti mogućnost igranja Gran Theft Auto Onlinea na starim PlayStation 3 te Xbox 360 konzolama.

Grand Theft Auto 5 i Grand Theft Auto Online krajem 2021. zaživjet će na PlayStation 5 te Xbox Series X/S konzolama, a doznali smo kako to ujedno znači i smrt najstarijih verzija GTA Online komponente.

Iz Rockstara su upravo najavili kako će od 16. decembra 2021. ugasiti servere za PlayStation 3 te Xbox 360 verzije GTA Onlinea. Od 15. 9. na PS3 i X360 više neće biti moguće kupovati ni Shark kartice, a od 16. septembra prestaje i praćenje statistika preko Rockstar Games Social Cluba, ne samo za GTA Online nego i za Max Payne 3 te L.A. Noire, objašnjava Hcl.hr.

Dakle, od 16. decembra Grand Theft Auto 5 u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole moći će se igrati jedino kao single-player igra, odnosno moći će se pristupiti jedino Story modu.

Iz Rockstara su se zahvalili svima koji su podržali GTA 5 na tim platformama te ih pozivaju da nastave putovanje u Los Santosu i na novim platformama. Gašenje servera za GTA Online u tim verzijama zapravo ne dolazi kao veliko iznenađenje s obzirom na to da PS3 i X360 verzije nisu dobivale nove sadržaje zadnjih pet godina.