in ,

Stiže Death Stranding: Director’s Cut koji aludira na Metal Gear

Neobična igra

Hideo Kojima najavio je proširenu verziju svoje igre Death Stranding – potvrđenu za PlayStation 5 konzolu. Director’s Cut donosi nove misije, a bez srama evocira uspomene na Kojimin serijal Metal Gear.

Neobična igra Death Stranding dobit će svoje prošireno i poboljšano izdanje, najavljeno je sinoć na Summer Game Festu. Prikazan je kratki video koji potvrđuje da će Death Stranding: Director’s Cut donijeti nove misije na novim lokacijama. Interesantno je da trailer bez prikrivanja oponaša Kojimin serijal Metal Gear, objašnjava Hcl.hr, od tona i lokacijskih motiva do samog aludiranja na Snakeov trik skrivanja u kutiju.

Je li to neki nagovještaj Kojiminog povratka Metal Gearu ili čisto ruganje Konamiju? Ne znamo, ali čini se kako će Death Stranding dobiti nove izazove. U originalu praktički nije bilo akcije koja se odvijala u zatvorenom prostoru, a ovdje definitivno vidimo interijer kojim patroliraju oklopljeni stražari.

Za sada je Death Stranding: Director’s Cut potvrđen za PlayStation 5 pa od tog izdanja očekujemo neka grafička poboljšanja (barem na razini PC verzije) i podršku za 60 sličica po sekundi. Nije još poznato hoće li Director’s Cut sadržaji biti besplatni vlasnicima osnovne PlayStation 4 verzije, ali to bismo trebali saznati uskoro jer je najavljeno da ćemo detaljnije informacije o igri čuti u narednim danima.